Haar verwijderen

Haar verwijderen

Sommige mensen zijn erg onzeker over hun lichaam en hun lichaamsbeharing. Permanente haarverwijdering bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor vele vrouwen, maar ook voor mannen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam. Niets is zo vervelend als ongewenste beharing. Wij van Lasercenturm helpen u graag van uw lichaamsbeharing af door middel van onze Nd:YAG-laser in combinatie met onze Alexandrite laser.

Met deze combinatie van Nd Yag en Alexandriet laser bieden wij niet alleen een zeer efficiƫnte behandeling, maar kunnen wij ook zeer donkere huidtype bij ons worden behandeld.

Voor

Na

Hoe werkt haar verwijdering

Naast de meest gevraagde plaatsen als bovenlip en bikinilijn, kunnen in principe haren over het gehele lichaam behandeld worden.

De laser werkt hierbij met een korte lichtimpuls. Dit licht wordt zeer goed door het haarzakje geabsorbeerd. Het haarzakje zal zo warm worden dat het verbrandt en er in het haarzakje geen nieuwe haar kan groeien.

Het aantal behandelingen is van diverse factoren afhankelijk, de haarkleur is hierbij de belangrijkste. De kleur vanaf donkerblond tot zwart komt voor behandeling in aanmerking.
Helaas, blonde haren beschikken over te weinig pigment wat het licht om kan zetten in warmte en zal dan ook niet of nauwelijks resultaat geven.

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wat onze klanten zeggen?