Adres:

Ceramlaan 10, 5641 GD Eindhoven

Kalknagels en schimmelnagels behandelen

Het is erg belangrijk om uw kalknagels of schimmelnagels tijdig te laten behandelen om verergering te voorkomen. Qua behandeling van uw kalknagel kunt u uit een aantal methoden kiezen.

Zo kunt u kiezen voor of medicinale therapie wat een lange behandelingsperiode en een laag slagingspercentage inhoudt of lasertherapie met onze PinPointeTM wat zeer goede resultaten geeft.

 

Kalknagel illustratie teen.

 

 

Kalknagel illustratie voor -en na behandeling door het Lasercentrum

 

Wat houdt de kalknagel behandeling met de pinpointe precies in?

Voordat we kunnen beginnen met de behandeling van uw kalknagel(s) met de PinPointe laser is het belangrijk dat de aangetaste nagel(s) zo ver mogelijk worden afgeknipt tot een minimale lengte. Het oppervlak van de nagel dient zo veel als mogelijk te worden afgevijld (Gefreesd). Dit wordt gedaan door een ervaren pedicure.

Na een schimmelnagel behandeling met de PinPointe laser bent u verzekerd van kwaliteit en effectiviteit. In 75% van de alle gevallen is slechts één behandeling nodig. Dit eenmalige laseren van uw kalknagels, van alle tien de nagels, duurt circa 30 tot 45 minuten. Laat daarom ook uw kalknagels ook behandelen.

Positief effect

Tijdens het behandelen van uw schimmelnagels met onze PinPointe TM gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en doodt de schimmel. Het gebruik van deze laser heeft geen negatief effect op de ontwikkeling van de nagel en tast de nagel, het nagelbed, de matrix, de nagelwand en de omgeving van de nagel niet aan.

 

Kalknagel illustratie voor -en na behandeling door het Lasercentrum

 

De voordelen van het laten laseren van uw kalknagels

  • 30 minuten behandeltijd
  • Pijnloze behandeling zonder sedatie
  • Snel en veilig
  • Geen orale medicatie nodig
  • Geen bijwerkingen
  • Amerikaanse FDA en de EU-goedkeuring voor de behandeling van infecties aan de schimmelnagel
  • Uitstekend klinisch succes

Uw teennagels groeien met een snelheid van een millimeter per maand. Dit betekent uiteraard dat u geduld moet hebben, voordat de volledige nagel er weer helemaal gezond uitziet.

Na de behandeling
Voor het beste resultaat wordt onze laserbehandeling gevolgd door het behandelen van uw kalknagels met een antischimmelzalf (Terbinafine). Deze zalf moet eenmaal in de twee dagen om de nagels en tussen de tenen gebruikt worden. Ook uw schoenen adviseren wij om in te spuiten met een antimycotische spray.

Meer informatie over kalknagel verwijderen?