Adres:

Ceramlaan 10, 5641 GD Eindhoven

Over het Lasercentrum

Met het in gebruik nemen van de Picosure en de Pico Discovery kunnen wij als enige in Europa de meest optimale laserbehandeling aanbieden die er beschikbaar is op dit moment.

Verdere bijzonderheden in het Lasercentrum:

  • De mogelijkheid voor gebruik van een gel na de behandeling waardoor de afvoer van de inkt sneller op gang komt, daardoor kunnen behandelingen om de 8 weken plaatsvinden. U mag natuurlijk ook kiezen voor 10, 12 of meer weken tussentijd.
  • Gebruik van een inmiddels zeer gewaardeerde koeling tijdens de behandeling, deze behandeling is als eerste door het Lasercentrum geïntroduceerd.
  • U komt bij het Lasercentrum dan ook in zeer vertrouwde handen, reeds vele tienduizenden behandelingen ervaring in de afgelopen 20 jaar.
  • Door de hoge bezettingsgraad van onze lasers kunnen wij behandelen tegen zeer scherpe prijzen.

Waar wij als Lasercentrum dan ook trots op zijn, is dat we door bovenstaande punten inmiddels een bekendheid hebben tot ver over onze landsgrens.

We hebben inmiddels vele cliënten natuurlijk uit België en Duitsland mogen ontvangen, maar ook uit Luxemburg, Frankrijk, Italië, Engeland, Denemarken Zweden en Noorwegen hebben wij de nodige cliënten.

Ook is er in al die jaren een vertrouwensband ontstaan met div. ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten enz.

Zelfs tattooshops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden, dit kan zijn om een bestaande tatoeage te vervagen zodat het beter mogelijk wordt een cover te maken, dan wel het corrigeren van een gemaakt foutje. Een tattoo weghalen is een mogelijkheid met onze nieuwste technieken.

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 11 tot boven de 70 jaar, maar ook uit elk milieu, ofwel de huisvrouw dan wel de directeur van een groot bedrijf. Zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, het Lasercentrum staat garant dat u de meest optimale behandeling krijgt.

Wilt u een afspraak maken?

Onze specialisten informeren u graag naar de mogelijkheden.